High quality and tons of Love

A Rawito tisztességesen viszonyul ügyfeleihez és beszállítóihoz egyaránt. A világ legjobb bio-nyersanyagaiból gyártunk termékeket.E nyersanyagokat olyan kisgazdaságok szállítják nekünk, melyeket személyesen ismerünk. Támogatjuk a tisztességes gazdálkodókat, akikápolják országuk egészséges vidékét.

Csokoládé

Ezer éves történettel bíró csemege, egyedülálló Rawito-kompozícióban. A ropogós csokoládéöntet varázslatosan bontja ki a jégrémek ízét, egyidejűleg gátolva azok kiszáradását. 

Világos /fehér/ csokoládé

Krémes, elolvad a nyelvén, és, ha becsukja a szemét, még másnap is érzi. Hidegen sajtolt kakaóvajat, elsőrangú lucum- és baobabport, valamint 25% szűz kókuszolajat tartalmaz.

Kokoa Kamili biofarm, Tanzánia

Sötét /fekete/ csokoládé

Sötét /fekete/ csokoládénk királynő a csokoládék között. 75% Criollo kakaópasztát tartalmaz. Magas kakaóvaj-tartalom jellemzi. Ezenkívül 25% szűz kókuszolajat tartalmaz.

Kokoa Kamili biofarm, Tanzánia

Diófélék

A diófélék legtöbb termékünk alapvető összetevői. Ezek alkotják a termékek térfogatának jelentős részét, jó ízűek, és egészséges anyagokat tartalmaznak. S mindemellett még díszítik is jégkrémjeink felszínét!

Földimogyoróvaj

A földimogyoróvaj krémesen dús íze a fagylalt elfogyasztása után még hosszú ideig a nyelvünkön marad. A legfinomabb keserű csokoládéba burkoljuk, és e kettő együtt alkotja egyik legkelendőbb jégkrémünk isteni ízét.

GrowTech biofarm, Egyiptom

Kesudió

Kesudió adja jégkrémeink többségének alapját. Finom, tejszín ízű, kellemes illatú kesutejet sajtolunk belőle. Más összetevőkkel jól kombinálható. Önmagában is pompás, de a Rawito jégkrémekben még finomabb.

Mimcashew biofarm, Ghána

Kókusz

A világ legjobb kókuszdiójának lédús, trópusi ízét a Rawito jégkrémekben elsőrangú keserű csokoládéba csomagolták. Mintha friss kókuszt enne, amely a pálmáról egyenesen egy afrikai tengerpartra pottyant.

True Coco biofarm, Ghána

Mandula

Mandula nélkül nem ment volna. Biztosan felismerheti jellegzetes illatát és ízét, melyet semmivel sem lehet helyettesíteni. A mandula egyenesen csodálatos hatással van az emberi egészségre, továbbá számos fontos vitamint és tápanyagot tartalmaz.

Italian Almond biofarm, Olaszország

Mogyoró

A mogyoró az egészséges energia tárháza. Jellegzetes, finom íze van, melyet a Rawito jégkrémben a tanzániai ültetvényről származó csokoládé tökéletesen kiegészít.

Altalanga Acianda Agricola biofarm, Olaszország

Gyümölcs/ök/

Termékeinkben a gyümölcsök magától értetődő összetevők. Természetesen édesek, teli vannak ízekkel és tápanyagokkal, s gondosan kerülnek kiválasztásra, a világ különböző pontjain.

Baobab

A Baobabot az afrikai bennszülöttek „életfának” nevezik. Az afrikai szavanna ikonja, és rendkívüli, az emberi egészségre csodálatosan ható gyümölcsöt terem. A Rawitnál kizárólag közvetlenül a betakarítás helyén napon szárított baobabot használunk. Így őrzi meg legtöbb energiáját és tápanyagát.

Baobab, B´Ayoba biofarm, Zimbabwe

Datolya

Egy energia-, ásvány- és vitaminbomba, amit a fagylalt egészséges édesítésére használunk. A mi datolyánk lédús, afrikai napsütéssel teli. Tárolása és feldolgozása kíméletes.

Doudjebel biofarm, Tunézia

Egyebek

Vannak itt más összetevők is, amelyek nélkül a Rawito termék nem lenne az, ami. 

Forrásvíz

Víz nélkül nem lenne élet, de fagylalt sem. A Rawito esetében saját, Šumava hegységi forrásunkból származó, kristálytiszta vizet használunk. Összes gyártási és kiegészítő folyamatunkat úgy állítjuk be, hogy a vízzel a lehető legnagyobb mértékben takarékoskodjunk, és nagy részét megtisztítva visszaengedjük a természetbe.

Svatá Máří, Šumava, Cseh Köztársaság

Vanília

A vaníliában a messzeség és édesanyánk konyhájának illata érződik. A Rawitban elsőrangú, kíméletesen termesztett, és – hogy erős, természetes illatát megőrizze – hagyományos eljárásokkal feldolgozott vanília található.

The Madagascar Vanilla Company biofarm

Beszállítók

A legjobb, a természet és az emberek tekintetében egyaránt kíméletesen termesztett összetevőket választjuk ki. Segítünk a tisztességes munkakörülmények fejlesztésében, ott, ahol ez a leginkább szükséges.