Raw Law with Love
Kíméletesen a természettel szemben, egészségesen az emberi test számára
Kezdetben volt az inspiráció. A Jamaica sziget, a természet ajándékaival teli paradicsoma adta Ondrának az új idők fagylaltja gyártásának ötletét. 100%-ban természetes. Laktóz, glutén, stabilizátorok, színezékek, ízesítők és hozzáadott cukor nélkül. A legeslegtisztább nyersanyagokból. Az etikus és fenntartható vállalkozás elvei alapján gyártva.
Éves fejlesztés következett. Technológiai eljárások tesztelése, kóstolások és hangolás. A növényi birodalom biológiájának és kémiájának megértése. Az eredmény: megvolt a világ első raw bio fagylaltja. 100%-ban egészséges és ízletes. Kíméletesen feldolgozott és összetételében egyszerű. ARawito Ice Dream!
Az álom valóra vált. Ehhez bizonyosan hozzájárult a Rawito név –„Ra” (egyiptomi napisten) és “Wito“ (a latin „élet” szó megfelelője) is.
A Rawito Ice Dream isteni ízét ugyanis nem csak a 100%-banhasznált természetes bio alapanyagok adják – elsődlegesen a lelkesedés az iránt, hogy felelősen és tudatosan egy jobb világot teremtsünk.
Ökológia és fenntarthatóság
Ami jó a természetnek, az jó nekünk is. A Rawito-nál minden egyes lépésnél értékeljük annak fenntarthatóságát és környezetre gyakorolt hatását.
A fagylalt előállításához használt összes alapanyag bio minőségű. Felelősségteljes gazdáktól származnak, akiket az esetek többségében személyesen ismerünk. Egyetlen szem kakaóbab sem kapott kémiai kezelést vagy műtrágyát. Beszállítóink a nyersanyagok többségét kézzel takarítják be, maximálisan gondoskodva országuk talajáról és tájáról.
Minden Rawito termék rendelkezik bio-tanúsítvánnyal. A termelésnél keletkezett hulladékot minimalizáljuk és következetesen osztályozzuk. a szerves hulladék 100%-át komposztáljuk.
Gyártási folyamatunkat a vízfogyasztás minimalizálására állítottuk be. Dolgozunk annak állandó javításán, és keressük az utat minden csepp megtakarításához. A termelést a Šumava hegység saját forrással rendelkező, természeti térségébe helyeztük át.
A gyártásnál a Nano Energies által termelt, megújuló energiát használjuk, a magasabb költségek árán is.
A jégrémek csomagolása 100%-ban komposztálható anyagokból készül. A külső doboz újrahasznosított papírból van. A belső, áttetsző csomagolás keményítő bázisú, ami 100%-ban biodegradábilis (komposztálható).
So the story goes
Rawito Ice Dream – fagylalt egy új világ számára.
A Rawito inspiráló, kaland felé vezető út. Lépésről lépésre hozunk létre egy módszert, hogyan lehet sikeresen és tudatosan vállalkozni. Új rálátásokat keresünk, a tekintetben, mi jó, és mi nem jó. Fontos nekünk, hogy a Rawito összhangban legyen bolygónkkal, az emberekkel és mindennel, ami élő.
A világ első bio raw jégkrémje, s ez még csak mindennek a kezdete…
07/2019
Új weboldal
03/2019
BIOFACH
02/2019
Még közelebb a természethez
10/2018
15 000 rajongó
05/2017
A vikingek és a jégkrémek?
05/2017
Új termék
04/2017
A TV NOVA riportja
08/2016
Üzemlátogatások gyerekeknek
07/2017
Bővítjük az értékesítési hálózatot
05/2016
… és örül a világ
05/2016
Irány a világ…
06/2016
Tudjuk, kiktől vásárolunk
04/2016
Hurrá, előre az ügyfelekhez!
03/2015
Az első vásárunk
03/2015
Gépek nélkül nem megy
02/2015
Az első manufaktúra
04/2015
… a neve Rawito!
02/2015
Itt az első jégkrém…
11/2014
Született egy ötlet
Basically Raw
“Ice Dream” – a világ első raw bio fagylaltja
A Rawito egyedülálló koncepciójú, egyedülálló márka. Termékeink csak növényi eredetű, bio minőségű nyersanyagokat tartalmaznak. Ezek tehát vagy frissek , vagy kíméletesen, legfeljebb 42 °C-os hőmérsékleten feldolgozottak. Ennek köszönhetően őrzik meg tápértéküket és enzimatikus minőségüket.
Laktózmentes
GMO mentes
Adalékmentes
Vegan
Környezetbarát gyártási eljárás
BIO tanúsítványok
Standards & Certificates
Farmer friendly
Támogatjuk a világ másik végén élő gazdák családi vállalkozását
A minőségre alapozunk, ezért csak a legkiválóbb bio-összetevőket válogatjuk ki, természetes környezetükből. Ismerjük az egyes összetevők beszállítóit, még ha a világ másik végéről származnak is. Beszállítóink 80%-a afrikai kisgazdálkodó társaság vagy családi vállalkozás. Így tehát ott segítjük a munkakörülmények természetes fejlődését, ahol termékünk alapjai teremnek.